torsdag 11 februari 2010

TORSDAG

|>-<| 4-ever.

RETROSPECT TUESDAY

den sötaste chailatten finns på franks. den lilla är för liten och den stora är för stor men man får försöka komma över det problemet och tänka på annat. vi pratade om hur skönt det skulle vara om alla gav upp de här spelreglerna som finns. om alla struntade i hur många timmar som är rimligt att vänta innan man svarar på ett sms eller ett mail eller hur mkt beröm som är lagom beröm och hur mkt energi man just skulle spara om man slapp tänka i termer av regler som ska följas.
vad skönt det vore om alla kunde vara easy breezy over the moon honest.
sen pratade vi om det svåra i att komma på ett bra namn på ett plagg som man skulle få uppkallat efter sig på weekday.
på deras massiva rea köpte jag POETRY TOP och EDDIE SUEDE PANTS och tänkte att om jag skulle få en klänning uppkallad efter mig på weekday skulle den heta HANNAH JUMP OF A CLIFF DRESS. det skulle vara fint fall i tyget.
igår morse vaknade jag upp i frölunda med fötterna i hannas ansikte, och hon blev inte arg. mest för att hon var medvetslöst sovande. jag gjorde en kopp kaffe, hon fortsatte att sova och när man ligger på hennes soffa på tioende våningen ser man bara blå himmel och fiskmåsar som cirkulerar. jag frågade om det låg en soptipp i närheten. "nej, men havet gör" svarade hon när hon vaknat. trots att det var och fortfarande är februari har jag aldrig varit så säker på att jag har sommarlov som jag var då. men sen tog vi så småningom hissen ner till verkligheten där asfalten är täckt av is och jag säger det igen: det är jordens sätt att stöta bort mig. som en kropp som inte är kompatibelt med någon annans donerade organ.