torsdag 31 januari 2008

hemma

den här dagen har varit oändligt lång. kanske ska jag fortsätta gå upp runt sjusnåret så att varje dag har så många timmar att man inte ens kan skjuta upp pluggandet.
läser "livet måste ha en mening" av viktor frankl. trots att den är så gammal (luktar gammalt rediviva-mögel) är den intressant, och han är en jävel på att namedroppa. har skrivit upp minst tio bra citat av allt från dostojevskij till nietzche.

jag har även lackerat min mobiltelefon. eftersom micke hade sönder sin igår fick jag snällt lämna tillbaka det som rättmätigt var hans och därmed återgå till min gamla skrothög. jag trodde att den skulle bli lite piffigare i vitt. nu ser den ut som ett skändat bilvrak.

hittade en bra krönika ( http://www.aftonbladet.se/kultur/article498882.ab) av åsa linderborg som enligt hanna var skiiiitgammal, men ändå jävligt bra.
min c-uppsats ska fan handla om när carolina gynning blev frälst vid klagomuren, religionspsykologi när den är som allra bäst...

imorgon ska jag leka med flod hela dagen, och på kvällen ska jag dricka så mkt rödvin att läpparna blir blå.
och nu ska jag äta chili-kladdkaka och läsa en annan åsa linderborg-krönika där hon refererar till gandhi som "världens smartaste pr-trick".
säkert också skitgammal.
I know gandhi is. eller would be.