torsdag 27 mars 2008

torsdag

idag har jag strykt två punkter på min to-do-list, som från att i förrgår ha varit säkert 16 punkter lång, idag endast har två små stackare kvar. så jävla värt.
betalt räkningar, skickat in hemtenta (tack gode gud), skrivit mail, cementerat uppfarten.
sånt där som man måste göra då och då.

dock har jag inte ens vågat skriva upp "städa rummet" på listfan, för den kommer jag aldrig palla med. kanske om jag dricker jättemkt svart kaffe på en gång, så kanske jag kan simulera tillräckligt med energi för att komma igång.

jag är så satans trött. gårdagen var den tröttaste i världshistorien. idag är jag lite piggare, för solen skiner.

träffade min handledare igår, pratade om uppsatsen. det känns inte så farligt längre... den kommer inte bli så bra, men det finns en jävla massa att skriva om när det kommer till kritan. religion, pyskos, kriminalitet. fina teman.


iförrgår när jag gick till skolan hade jag pappersservetter i fickan (så jävla vuxenpoäng), för jag är så snorig. jag måste måste måste lägga ner det här med nässprayen. snart har jag sprayat MINST en gång om dagen i ett år. i maj är det jubilieum. inte okej. imorse när jag snöt mig kom det blod. jag låtsades att jag var kate moss för en stund. sen såg jag mig själv i spegeln och lögnen avslöjades brutalt.

anyhow, när jag gick till skolan och var trött och arg på kylan och snorig, så plockade jag upp en av mina pensionärsservetter för att subtilt snyta mig, och då var det ett hemligt meddelande på den. jag blev så glad att jag fick tårar i ögonen och snoret fick fortsätta rinna. jag kunde inte besudla en sån fin vardags-guldkant. (eller kunde jag?)

imorgon ska vi till ikea. där ska jag inte köpa nånting.
däremot ska jag gå till pc city och köpa mig en extern hårddisk. jag tror att det är bra att ha.
om tio år kommer jag skratta åt att jag gick och köpte ett usb-minne som väger ett kilo. den kommer förmodligen gå att likställas med mobiltelefonerna som tog upp ett helt framsäte.
men jag lever i nuet. vad kan jag göra åt saken, liksom?
nu ska jag titta på ett avsnitt av project runway.
och sen vandra omkring bland 19 kvadratsmeters förödelse.