lördag 21 mars 2009

21:40

1. jag pluggar mig skelögd och ber till högre makter varannan sekund om utdelning för mina tappra (mediokra) insatser.

2. tre personer i min, ja, låt oss säga extremt relativa bekantsskapskrets, åkte igår på ålandskryssning. det sista jag såg av dem var när de packade ner de porslinsmuggar som dunkvinet skulle avnjutas i under bussfärden, innan de med klirrande träningsväskortraskade iväg till taxi, ungefär som vilka hej-vi-ska-till-hultan-17åringar som helst. kanske därför som den här artikeln är en aning störande.

3. note to self: hånande vänner är inga vänner. punkt.

4. jag är hemma på landet och har under senaste dygnet ätit mer än vad jag sammanlagt gjorde under hela februari månad. imorgon ska jag rulla tillbaks till min lägenhet.

*

5. federer mot murray i semifinal nu. tidigare idag såg jag på tv.nu att de sände semifinalerna direkt från indian wells på eurosport, vilket ledde till total lycka eftersom vi inte har viasat sport här ute på landet.
18.45 knäpper jag på tv:n. och vad får jag se? tjejsemifinal. 2 random öststaterskor (jodå, så heter det) bleka som lättmjölk springer och stönar värre än nadal.
"det trodde jag aldrig jag skulle höra dig säga, hannah" sa mamma snudd på förebrående, och mamma: inte jag heller, men
"TJEJFINAL, VEM FAAAN BRYR SIG!?" var jag ändå tvungen att utbrista innan jag tröstdrack ytterligare ett glas vin.

*

6. det finns en live-scoreboard på http://www.bnpparibasopen.org/1/home/. den uppdaterar nästan varje minut, hurra! hämta upp det här nu då, roger.

7. tar tillbaks det där i föregående inlägg om att inte vara dum i huvudet.