lördag 16 juni 2007

all I wanna do when I wake up in the morning is see you eyes


dagens i-landsproblem, bakfylla, har genomsyrat hela min dag.

jag vaknade i hannas säng 11:00, flög kanske inte upp som en sol men föll fan definitivt som en pangkaka en halvtimme senare ner på familjen ramzells fuktiga badrumsgolv (ljusblå korkmatta), med kväljningar i gomseglet och kallsvettningar längst ryggraden.
taktfast sparkade även stålhättade skinnskallekängor demonstrativt i tinningarna. kändes det som.
hanna fick ligga i soffan och titta på när martha glaserade hasselnötter själv, medans jag kaskadkräktes vin, äppeljuice och självömkan regelbundet.
det är kanske dagens i-landsproblem 2; att få titta på martha stewart ensam. eller bara att se skiten överhuvudtaget räcker kanske. kanske har det med i-landets BNP att göra, jag vet riktigt hur man ska avgöra sånt där...

anywho, när jag kräkts klart och martha gått hem gick vi och tittade på hopptävlingar utanför hannas hus. solen sken och det var hästbajs nästan överallt, välkommen till landet. för ett kort ögonblick önskade jag att jag också var en sån där hästtjej som såg så där frisk och pigg ut, bara hängde i stallet hela dagarna och fick gå runt i vita tajts utan att skämmas. och där satt jag, i samma kläder som kvällen innan (jag sov i mina strumpbyxor, när jag vaknade såg jag ut som ngn i simpor & grodfötter, om ngn minns det programmet...) med mascara i hela anisktet och säkert en kvarglömd spya i håret. frisk, pigg? snarare lillgammal wannabe-a-lagare.
men så kom jag på bättre tankar när första pris i en hoppklass var ett krocketspel från ICA kvantum. sveriges BNP borde vara bättre än så.

gårkvällen var iaf rolig, med äppelpipa och sparklande vin med toner av vanilj och persika MY ASS, ett kärt återseende av lunkans (eller?) och fina internskämt med anna och hanna och picke mus. you know it.

ikväll var det meningen att jag skulle sy, städa mitt rum, baka kladdkaka och slinga mammas hår. istället har jag legat på en säng och tittat när mamma har dammsugit. och så tog vi iaf fram tyg till det jag ska sy, men sen vet jag inte vart det tog vägen.

oh well, det är en dag imorgon också.

dagens låt: toto - rosanna.