onsdag 27 juni 2007

21.08

jag har slut på energi i armar och ben och huvud nu.
det blir så efter nio timmars dammande, putsande, skurande, bärande, gående, stående, sträckande, orkande.
framförallt när man inte får sova ut de tio timmar man är van vid efter en relativt slapp termin, iaf vad det gäller gå-upp-tider. istället får man vara nöjd med 6, kanske sju timmar innan mobilen ringer och det ska gås upp och kläs på och ätas frukost och bege sig till dammandet, putsandet, skurandet igen. jag hoppas inte att så många tar det här skattelättnaden för hushållsnära tjänster på för stort allvar. men ett sommarjobb är ett sommarjobb, och det är inte meningen att det ska vara kul. förresten så kunde det vara värre. jag kunde ha haft ett as till chef, det har jag inte, jag har världens mest flexibla och schysstaste maj istället. som köper kaffe och jordgubbar åt en, som lånar ut bilar hit och dit, hämtar och skjutsar och lämnar och fixar.
och anna och hanna som sidekicks gör nästan dammandet, putsandet och skurande roligt, med 20 frågor och så. jag ska fan inte klaga mer nu. men jag önskar ändå att jag fick sova några timmar mer...
men imorgon är det torsdag, och då ska det jobbas en massa, för på fredag är jag ledig för att gå på gröna lund och timbuktu. och sen är det lördag, då ska det diskobowlas med paraplydrinkar. och sen är det nästan tisdag.
och då ska jag till öland.
bad, sol, läs.
sov, mys, gos.
och så lite öland roots på det. finemang!

nu ska jag gå en promenad för att komma ihåg smärtan i mina skavda fötter och stela knän.
smärta är inget annat än svaghet som lämnar kroppen.
var det någon som sa, jag minns inte vem?