fredag 20 mars 2009

FAILURE IS NOT AN OPTION!

jag drömde att jag var höggravid inatt.
det totala obehag och den ångest som jag vaknade med var bland det värsta jag varit med om i drömsammanhang - åtminstone den här månaden.
och då bör det påpekas att jag i förrgår natt drömde att jag tappade taget om repet som höll mig fast i rymdskeppet och således försvann ut i yttre rymden, för evigt.

kanske kan de båda drömmarna ses som varandras motsatser.
ut i rymden för all framtid - fastknuten på marken för att framtid.
fast egentligen var det inte ansvaret som ett barn sägs innebära som var det mest otäcka, utan snarare den sinnessjuka smärta som en förlossning hävdas medföra.
det måste vara som att vänta i 9 månader på sin egen avrättning - en avrättning som inte sällan pågår i flera dygn.
gud. må drogerna ha utvecklats tills den dagen kommer...
meningen med livet idag är att få vakna upp utan något levande i magen.
iallafall här och nu. möjligen att jag kan komma att ändra mig en vacker dag, men det mest levande jag kan tänka mig i magen just nu är sushi.

somnade till tennis inatt igen.
hade en seriös plan på att ställa klockan vid 03 för att se federer mot verdasco, tills jag kom på att jag inte är dum i huvudet.

idag är det fredag, vilket betyder sirapstempo på redaktionen.
inte mig emot. vid 12 ska jag och fira persiskt nyår med en familj från iran. det kan bli peaken på den här helgen, som inte kommer erbjuda något annat än plugg, plugg, plugg. kanske lite vin som sällskap, men fokuset ska helt klart ligga på pluggandet. allt under 9 timmars läsning per dag är ett djupt misslyckande.