torsdag 9 april 2009

09:57

jag går som en alkis i mina glasögon.
måste lyfta extra mkt på fötterna för att vara säker på att träffa marken ordentligt. dessutom känns det som att jag är ungefär 1,23 lång, förstår faktiskt inte alls varifrån den optiska synvillan kommer ifrån. bara för att jag har glasögon, liksom. kanske är det det, att det är så suddigt i nederkant av synfältet så att det nästan inte ser ut som att jag har några ben överhuvudtaget. jag är ett vaggande torso som tar mig fram över kullerstenarna på östra långgatan.
men skit i det nu.

för:
1. jag fick VG på omtentan.
2. jag ska se michael jackson den 17e augusti.
3. om tio dagar sitter jag på ett flygplan mot peking.
SUCK ON THAT.

om jag ägnar all min tankekraft åt att fokusera på ovanstående tre punkter är det svårt att se världen smolkas av faktum som att jag ännu inte har tagit reda på om jag måste vaccinera mig, inte har fått tillbaks mitt pass av kinesiska ambassaden, på två dagar har suttit mer än 24 timmar på jobbet och som ett resultat tyvärr har blivit hjärndöd.
ja, och så är det grått och mulet utanför fönstret också.
men jag gick ändå till jobbet utan jacka. ett litet vaggande torso i starka glasögon och ingen jacka. high five.
men vem bryr sig.

för jag fick VG på tentan.
för jag ska se michael jackson.
för jag är snart i kina.

***

fantastiskt att sitta framför en skärm på en nikotingul redaktion i tolv timmar, att sen komma tillbaka till jobbet morgonen efter mest för att mötas av "du stavade fel i rubriken" och lika skitäckligt kaffe som vanligt.
åh nej att det är helg från och med kl 17:00 idag.
åh nej att jag tänker dricka mig halvfull på vin 17:15.