söndag 22 juli 2007

22.41

och så är helgen slut.
fredagen var mest en dimmig,kvalmig, nyvaken bakfylla (utan att ens ha druckit) som var på väg att sluta i panikångest över tristessen som ingen annan stad än köping kan framkalla, men agenten av dess hemligaste slag rådde bot på det, tacksamheten står skriven nånstans i stjärnorna.

när lördagens besvikelser dock stod som spön i backen och jag satt ensam i ett stort hus mitt ute skogen med myror och värdelöshet krypandes i alla kroppsdelar, gjorde jag mitt bästa för att ta fram min spontana och impulsiva sida genom att boka en resa till barcelona i augusti.
men innan jag kunde klicka på bekräfta-knappen var micke tvungen att övertala mig minst två gånger och lova att OM jag bryter handleden så tar han hand om mig och mitt gips i barcelona. det var snällt av honom, men så är det ju sån han är.

nu har jag bara insett att jag rent ekonomiskt kan ha tagit mig vatten över huvudet med
1. en hyra att betala i slutet av månaden
2. en vecka i barcelona
3. way out west

och så allt resande därtill.
fuck.

på eftermiddagen drog jag upp spikar ur altanen. pappa sa att jag fick 2 kronor per spik.
han är skyldig mig 76 kronor än så länge (man måste stå böjd i 90 grader nästan, det blir jobbigt i längden), och det gör ingen tågbiljett hem från göteborg precis.
och spikarna kommer så småningom att ta slut.

nåväl.
på way out west ska jag se regina spektor (OCH MANU CHAO!!!) men jag är nästan lite mer förälskad i den här unga damen: http://www.youtube.com/watch?v=SSOB9UO3Joc